Følg os her →

EPOXYGULVE

​Epoxy gulve er ekstremt stærke og holdbare. Gulvet fremstår flot og blankt, er skridsikkert og meget nemt at holde rent.

Epoxygulvet er meget anvendt i erhvervsliv og industrien men også i privaten typisk i stue, badeværelse og garage. Materialet er en flydende masse der kan påføres alle overflader fra klinker til trægulv og selvfølgelig betongulv. Arbejdet med epoxy kræver certificering.

  • For farver se vejledende RAL farvekort
  • Se vores seneste epoxygulve nedenfor
Epoxy
Epoxy
Previous slide
Next slide

Epoxygulv er vedligeholdelsesfrit, holdbart og skridsikkert

Er du på udkig efter et gulv, som både er holdbart, skridsikkert og nemt at vedligeholde? Så bør du vælge et epoxygulv. Hos Ekberg Gulventreprise hjælper gerne med rådgivning og lægning af dit nye gulv. Vi servicerer primært kunder fra Storkøbenhavn, men også mange byer i Nordsjælland herunder Frederikssund,  Hillerød og Helsingær

​Der følger mange fordele ved at vælge et epoxygulv. Det er nemlig ekstremt stærkt og holdbart. Gulvet fremstår desuden flot og blankt, er skridsikkert og meget nemt at holde rent.

​Epoxygulv er meget anvendt i erhvervslivet og industrien, men også i privaten, hvor det typisk anvendes i stue, badeværelse eller garage i forskellige udgaver tilpasset forventet slitage og andet. Materialet er en flydende masse, der kan påføres alle overflader fra klinker til trægulv og betongulv.

Epoxygulv er meget anvendt i erhvervslivet og industrien, men også i stigende grad i privatboligen, oftest i stue, badeværelse eller garage. Materialet er en flydende masse, der kan påføres alle overflader fra klinker til trægulv og betongulv.

Hvad koster epoxygulv?

Den nøjagtige pris på et epoxygulv afhænger af, hvilken type gulv du vælger, samt hvor mange kvadratmeter der skal lægges. Når du samarbejder med os, er du garanteret konkurrencedygtige priser og kvalitetsløsninger hver gang.

Kontakt os for en god pris på dit epoxygulv

Skal vi hjælpe dig med at finde dit næste gulv? Så kontakt os gerne med det samme. Vi leverer veludførte resultater til den aftalte tid og pris hver eneste gang.

Kontakt os på telefon: 42 42 30 12 eller på mail: info@ekberg-gulventreprise.dk(eller brug formularen under “Kontakt os” her på siden), så vender vi tilbage snarest muligt med en god pris. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit epoxygulv!