Følg os her →

MICROCEMENT

​Microcement er unikke gulve i industrielt New Yorker look.

​Det populære New Yorker gulv opbygges i microcement for at skabe et råt, industrielt men også levende og smukt udtryk. Struktur og farvespil i overfladen skabes på stedet og kan alt efter kundens ønske suppleres med metal- og oxideringseffekter. Microcement er også en fleksibel løsning. For eksempel lægges microcement ovenpå fliser, eller andet etableret underlag, hvorfor den tidskrævende proces med at fjerne gammel belægning -helt undgås.

  • ​​​​Ekberg Gulventreprise arbejder kun med garanteret vandfast microcement
  • Se eksempler på microcement og designgulve nedenfor
  • For farvekort på microcement klik på logo
Designgulv - mikrocement
Designgulv - mikrocement
Previous slide
Next slide

Klik logo for farvekort:​

Et Microcement gulv giver et unikt og moderne look

Drømmer du om at få et råt, unikt og moderne gulv i dit hjem? Så er et microcement gulv med stor sandsynlighed den rette løsning til dig. Hos Ekberg Gulventreprise laver vi rigtig mange Microcement gulve som er et populært valg til både gulve og vægge særligt på badeværelser men også i køkken. Vi servicerer primært kunder fra hele Storkøbenhavn og Nordsjælland herunder fra Frederikssund, Hillerød og Helsingør. Microcement-gulve er unikke gulve i det trendy industrielle New Yorker-look. Det populære New Yorker-gulv opbygges i microcement for at skabe et råt og industrielt, men også levende og smukt udtryk.

Ekberg Gulventreprise ApS er et professionelt firma med høje kvalitetsstandarder og faglærte folk og vi arbejder derfor også kun med Microcement der er garanteret vandfast så vi sikrer dig et både holdbart og flot microcement-gulv i den rigtige kvalitet og efter dine ønsker.

Undgå at fjerne gammel belægning med et microcement gulv

Der er flere gode grunde til at vælge et microcement gulv.Du får blandt andet et helt unikt gulv med et råt og moderne look, som kan anvendes forskellige steder i dit hjem. Selve strukturen og farvespillet i overfladen skaber vi på stedet, hvilket kan suppleres med metal- og oxideringseffekter afhængigt af kundens individuelle ønsker.

​Derudover er microcement også en fleksibel løsning. For eksempel kan microcement lægges oven på fliser eller andet etableret underlag. Herved undgås den tidskrævende proces med at fjerne gammel belægning.

​Kontakt os for en god pris eller flere oplysninger vedrørende microcement gulv

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad et microcement-gulv er, og hvilke muligheder der er forbundet med denne gulvtype eller er du interesseret i et tilbud, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Kontakt os på telefon: 42 42 30 12 eller på mail: info@ekberg-gulventreprise.dk(du kan også skrive til os i formularen under “Kontakt os”) så vender vi tilbage hurtigst muligt med en en god pris.