Følg os her →

VINYLGULV

​Vinylgulve er den ideelle løsning til køkken, bryggers, entré og andre steder, hvor gulvet bliver udsat for meget slitage i kombination med vand.

​V​inylgulve er stærke gulve, der kan holde til lidt af hvert. Samtidig findes vinyl i et væld af spændende designs – inklusiv designs der ligner træ, fliser og microcement (designgulve) – og så er gulvet nemt både at rengøre og vedligeholde.

  • ​​For farver og designs klik på leverandørlogoer
  • Se vores seneste vinylgulve nedenfor.
Vinyl
Vinyl klik, Vintage Zinc Black
Vinyl klik, eg medium grey
Vinyl, Raw Concrete Dark Grey
Vinyl
Previous slide
Next slide

Klik logoer for designs:

tarkett med logocirkel 889
LVT Vinyl
tarkett uden logocirkel 1029
Homogen Vinyl
migadan 982
Skum Vinyl
altro 903
LVT Vinyl

Vinylgulv leveres og monteres af professionelt firma

Mangler du hjælp til at få lagt vinylgulv, laminatgulv eller en anden gulvtype? Så står vi her hos Ekberg Gulventreprise ApS klar med de rette kompetencer til at løse opgaven for dig til en god og fair pris. Vi er et professionelt firma med mange års erfaring på området som vi gerne deler ud af. Vi dækker hele området omkring Storkøbenhavn og har også et stort opland i Nordsjælland herunder i Frederikssund, Hillerød og Helsingør.

Vi går meget op i at give enhver kunde en god service og oplevelse her hos os. Dette sikrer vi blandt andet ved altid at overholde vores aftaler angående tid og pris for montering. Derudover sætter vi altid kundens individuelle ønsker og behov i centrum for vores arbejde. Det er vore erfaring at dette er vigtige forudsætninger for glade og tilfredse kunder.

Hvad er vinylgulv?

Et vinylgulv er den ideelle løsning til køkken, bryggers, badeværelse og andre steder, hvor gulvet bliver udsat for meget slitage i kombination med vand. Vinylgulve er nemlig utroligt stærke, hvorfor de kan holde til lidt af hvert. Derudover er de nemme at rengøre og vedligeholde. Vinylgulve fås i mange forskellige spændende designs. Du kan eksempelvis få et vinylgulv, der ligner træ, fliser eller microcement. Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige kvalitetsgulve til fordelagtige priser.

Vi hjælper altid gerne med kompetent rådgivning, så du kan finde det rette gulv til dig.

Kontakt os for et tilbud, og hør mere om dine muligheder inden for vinylgulv

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde af forskellige gulvtyper? Så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os for mere information eller et tilbud. Vi har en mangeårig erfaring, som vi gerne deler ud af.

Du kan ringe til os på telefon: 42 42 30 12 eller sende en mail til: info@ekberg-gulventreprise.dk (eller du kan bruge  bruge formularen her på siden) så vender vi tilbage med flere informationer og et godt tilbud hurtigst muligt. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit vinylgulv!