Følg os her →

LINOLEUMSGULVE

​Linoleum er et 100% naturmaterialer og særdeles velegnet til gulvbeklædning i rum som køkken, gang og trappearealer i privatboligen samt rum der udsættes for stor slitage i erhvervssammenhæng.

​Linoleum er et levende materiale og mindre revner og småskader udbedrer sig selv ligesom linoleum kan slibes og behandles. Linoleum fås i mange forskellige designs.

  • ​For udvalg af designs klik på leverandørlogoer
  • Se seneste eksempler på linoleumsgulve nedenfor
Linoleum
Linoleumsprøver
Previous slide
Next slide

Klik logoer for designs:

Linoleumsgulv, 100% organisk og utroligt holdbart materiale

Mangler du hjælp til at få lagt dit nye linoleumsgulvSå står vi her hos Ekberg Gulventreprise ApS klar med de rette kompetencer til at løse opgaven for dig til en god og fair pris. Vi er et professionelt firma med mange års erfaring på området som vi gerne deler ud af. Vi dækker hele området omkring Storkøbenhavn og har også et stort opland i Nordsjælland herunder i Frederikssund, Hillerød og Helsingør.

Vi går meget op i at give alle vores kunde en god service . Dette sikrer vi blandt andet ved altid at overholde vores aftaler angående tid og pris for montering. Derudover sætter vi altid kundens individuelle ønsker og behov i centrum for vores arbejde. Det er vore erfaring at dette er vigtige forudsætninger for glade og tilfredse kunder.

Linoleumsgulvet – meget holdbart og nemt at rengøre

Linoleum er fuldstændig organisk materiale som primært består af iltet olie og harpiks tilsat forskellige hjælpematerialer som fx træmel, korkmel stenmel, kalk og farvepigment.

Belægning i linoleum er særdeles velegnet til gulvbeklædning i rum som køkken, gang og trappearealer og alle rum der udsættes for stor slitage i erhvervsmål. Linoleum er et levende materiale og mindre revner og småskader udbedrer sig selv ligesom linoleum kan slibes og behandles. Linoleumsgulve fås i mange forskellige designs.

Kontakt os for et tilbud, og hør mere om linoleum som gulvbelægning

Vil du høre mere om linoleum og hvad vi kan tilbyde af forskellige gulvtyper? Så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os for mere information eller et tilbud. Vi har en mangeårig erfaring, som vi gerne deler ud af.

Du kan ringe til os på telefon: 42 42 30 12 eller sende en mail til: info@ekberg-gulventreprise.dk (eller du kan bruge  bruge formularen her på siden) så vender vi tilbage med flere informationer og et godt tilbud hurtigst muligt. !