Følg os her →

TRÆGULVE

Med et trægulv tilfører du både naturlig glød og et godt indeklima til dine rum. Udover de mange smukke klassikere, er Amerikanergulvet – det malede trægulv – i dag også et populært valg.

​Der er utallige muligheder med trægulve herunder plankegulve, parketgulve og lamelgulv​e ligesom man kan arbejde med en række forskellige overflader herunder lak, lud og voks for forskellige udtryk.

  • For udvalg af træbelægning klik på leverandørlogoer
  • Udvalgte seneste eksempler på trægulve – nedenfor
Mønsterparket i eg, Christiansborg
Egeparket, Opal White
Egeplank, Coud Grey
Previous slide
Next slide

Klik logoer for designs:

Trægulvet – et naturligt, smukt og klassisk gulv

Er dit ønske et smukt, funktionelt og naturligt gulv som virker rart og behageligt? Så er et et trægulv  med stor sandsynlighed løsningen.
Hos Ekberg Gulventreprise lægger vi trægulve i mange forskellige træsorter hvor eg  er den mest efterspurgte men også bambus og fyr er populære valg. Trægulve i både plank, parket  og lamel er særligt populære i bolopholdsrum som stue, soveværelse og børneværelser men lægges ofte også som en gennemgående gulvbelægning i hele boligen.

Ekberg Gulventreprise ApS er et professionelt firma med høje kvalitetsstandarder og faglærte folk som kun  arbejder med trægulve i en kvalitet og holdbarhed vi kan stå inde for, så vi kan sikre dig et holdbart trægulv der beholder det udtryk du ønsker, også fremover.

Overfladebehandlingen på dit trægulv  har stor betydning

Når du har besluttet dig for et trægulv er det vigtigt at overveje hvilket udtryk der ønskes – for eksempel skal gulvet være lyst eller mørkt, mat eller blankt, i plank, parket eller lamel –  men også hvad gulvet skal kunne modstå. Hos Ekberg Gulventreprise spørger vi altid ind til om der f.eks er kæledyr i hjemmet eller større emner der jævnligt flyttes rundt på så vi kan anbefale voks, lud eller lak som den rette overfladebehandling . Vi lægger trægulve for kunder i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland herunder fra Frederikssund, Hillerød og Helsingør.

Kontakt os for en god pris eller flere oplysninger vedrørende trægulv

Kunne du tænke dig at høre mere om trægulve og hvilke muligheder der kunne matche dit behov for et gulv i træ eller er du interesseret i et tilbud, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål og finde en god pris til dig.

Kontakt os på telefon: 42 42 30 12 på mail: info@ekberg-gulventreprise.dk, eller skriv til os via formularen under “Kontakt os” i menuen så vender vi tilbage hurtigst muligt med en en god pris.