Følg os her →

POLYURETAN (PU)

Polyuretan (PU) er en fleksibel, blød gummibelægning uden samlinger med fantastisk gangkomfort og lyddæmpende effekt på fodtrin og bump.

Belægningens kendetegnes ved at være støddæmpende, vand​tæt, fugefri, lydisolerende og slidstærk og vælges typisk af institutioner og sportshaller men også i stigende grad af private. PU er komfortabelt men yder samtidig god beskyttelse mod faldskader.

  • ​​​For farver klik på farvekort
  • Se også eksempler på vores PU-gulve nedenfor
Polyuretan (Komfortgulv) i stue

Polyuretan (PU) gulv lagt af professionelt firma

Mangler du hjælp til at få lagt et PU gulv eller en anden gulvtype? Så står vi klar her hos Ekberg Gulventreprise ApS med de rette kompetencer til at løse opgaven for dig til en god og fair pris. Vi er et professionelt firma med mange års erfaring på området som vi gerne deler ud af. Vi dækker hele området omkring Storkøbenhavn og har også et stort opland i Nordsjælland herunder i Frederikssund, Hillerød og Helsingør.

Vi går meget op i at give vores kunder en god service og oplevelse. Dette sikrer vi blandt andet ved altid at overholde vores aftaler angående tid og pris for montering. Derudover sætter vi altid kundens individuelle ønsker og behov i centrum for vores arbejde. Det er vore erfaring at dette er vigtige forudsætninger for glade og tilfredse kunder.

Hvad er et PU gulv?

Et PU gulv er et modstandsdygtigt gulv for den travle familie men også et rigtig rart gulv for bare fødder, derfor er der også nogen der kalder PU-gulve for komfortgulve. PU anvendes i stigende grad i hele boligen og er derfor en ideel løsning til køkken, bryggers, badeværelse og andre steder, hvor gulvet bliver udsat for meget slitage men også i opholdsrum som for eksempel stue og børneværelser. Andre udbredte anvendelser er fx in Institutioner. PU-gulve er nemme at rengøre og vedligeholde og fås i mange forskellige farver.
Vi hjælper altid gerne med kompetent rådgivning, så du kan komme nærmere den rette løsning.

Kontakt os gerne for et tilbud, og hør om fordelene med et PU-gulv

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde af forskellige gulvtyper? Så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os for mere information eller et tilbud. Vi har en mangeårig erfaring, som vi gerne deler ud af.

Du kan ringe til os på telefon: 42 42 30 12 eller sende en mail til: info@ekberg-gulventreprise.dk (eller du kan bruge  bruge formularen under “Kontakt os”) så vender vi tilbage med flere informationer og et godt tilbud hurtigst muligt. Vi glæder os til at hjælpe dig i dine overvejelser omkring dit nye PU gulv.